• Totaaloplossing Filters

  Filter-Technics is gespecialiseerd in industriële filtratie. Wij zijn een one-stop supplier voor al uw filtratieproducten. Hebt u problemen met filtratie in het algemeen of heeft u een zeer specifieke vraag of toepassing? Zoekt u deskundig advies? Aarzel dan niet ons te contacteren.

  Contact

 • Hydraulica

  Hydraulische filters worden ingezet om minerale en synthetische oliën zuiver te houden. Dankzij een goede filtratie kan je al deze problemen op je machines voorkomen , en tot een minimum beperken. Filter-Technics is hierin uw professionele partner.

  Meer info

 • Vloeistof

  Vloeistoffilters verwijderen vaste deeltjes en onzuiverheden uit vloeistoffen, zowel van natuurlijke en onnatuurlijke bronnen. Zakkenfilters, kaarsenfiltersn, korffilters,...Filter-Technics biedt oplossingen voor al uw toepassingen.

  Meer info

 • Lucht

  Lucht kan worden gefilterd om verschillende redenen: milieuverontreiniging tegengaan, beschermen van personen door de ademlucht te zuiveren of de inlaat van de installaties.
  Ongeacht de toepassing , bieden wij voor de meeste filterproblemen een oplossing.

  Meer info

 • Motoren

  Op de markt vindt men een grote keuze aan filtratieproducten, koelvloeistoffen en brandstof additieven. Hierdoor is het belangrijker dan ooit om filters te kiezen waarop u kan vertrowen en waarmee u uw waardevolle apparatuur kan uitrusten volgens de hoogste normen van prestaties en bescherming.
  Met filterproducten die Filter-Technics u aanbiedt, bent u verzekerd van een betrouwbare prestaties en een maximale bescherming voor het leven van uw motor.

  Meer info

 • Compressoren & vacuumpompen

  De juiste lucht- en oiliefiltersystemen verbeteren ongetwijfeld de werking van uw compressoren en vacuumpompen: lucht-olie afscheiders, spin-on lucht- en olieafscheiders, ... zijn hier onmisbaar. De meest moderne filtratietechnologieën in aanzuigsystemen en filtermedia helpen uw compressoren in optimale conditie te houden. Filter-Technics kan u hierin perfect bijstaan en adviseren.

  Meer info