Producten

Overzicht Perslucht

Filter-Technics levert een compleet gamma van kwaliteitsvolle persluchtsystemen die kunnen worden gebruikt met elke persluchttoepassing. Ze verzekeren een minimale drukval met een maximale, geoptimaliseerde energie-efficiënte filtering. We filteren perslucht van elke kwaliteitsklasse, voor verschillende toepassingen: van gewone aandrijflucht, proceslucht, medische / farmaceutische lucht.

  1. Persluchtfilters
    Naast stroom, water en gas is perslucht een van de meest gebruikte energiedragers. Bij een kwalitatief hoogwaardige conditionering van perslucht moet rekening worden gehouden met belangrijke aspecten zoals een economische filtratie, toepassingsgerichte persluchtkwaliteit en betrouwbare prestaties. 
  2. Drogers
    Een complete lijn van perslucht koeldrogers en adsorptie- en membraandrogers laat ons toe om te kunnen voldoen aan uw specifieke eisen voor luchtkwaliteit en systeemoplossingen. Het modulair ontworpen assortiment biedt specifieke, klantgerichte oplossingen en duurzame prestaties.
  3. Condensaat beheer
    Condensaat afvoer en behandeling vraagt de juiste apparatuur. Afhankelijk van uw eisen, leveren wij elektronisch gestuurde aftappen, olie/waterafscheiders of totaal systemen voor condensaat behandeling. Voor de behandeling van stabiele olie-/wateremulsies van persluchtcondensaat biedt bijvoorbeeld Ultrafilter International een gegarandeerde filterkwaliteit van minder dan 5 PPM.

Producten

Perslucht