Producten

Overzicht Perslucht

Filter-technics levert een compleet gamma kwaliteits persluchtsystemen die kunnen worden gebruikt met elke persluchttoepassing. Ze verzekeren een minimale drukval met een maximale, geoptimaliseerde energie-efficiënte filtering. We filteren perslucht van elke kwaliteitsklasse, voor verschillende toepassingen: van gewone aandrijflucht, proceslucht, medische / farmaceutische lucht.

 1. Persluchtfilters
  Naast stroom, water en gas is perslucht een van de meest gebruikte energiedragers. Bij een kwalitatief hoogwaardige conditionering van perslucht moet rekening worden gehouden met belangrijke aspecten zoals een economische filtratie, toepassingsgerichte persluchtkwaliteit en betrouwbare prestaties.   
   
 2. Drogers
  Een complete lijn van perslucht koeldrogers en adsorptie- en membraandrogers laat toe aan uw specifieke eisen naar luchtkwaliteit en systeemoplossingen tegemoet te komen. Het modulair ontworpen assortiment biedt specifiek klantgerichte oplossingen en betrouwbare prestaties.
 3. Condensaat beheer
  Condensaat afvoer en behandeling vraagt de juiste apparatuur. Afhankelijk van uw eisen kiest u tussen leveren wij elektronisch gestuurde aftappen, olie/waterafscheiders of totaal systemen voor condensaat behandeling.
  Voor de behandeling van stabiele olie-/wateremulsies van persluchtcondensaat biedt bv. de ultrafilter international een gegarandeerde filterkwaliteit van minder dan 5 PPM.

 

Producten

Perslucht