Over Filter-Technics

Preventief onderhoud

Filter-Technics helpt en ondersteunt haar klanten met het op punt stellen van hun filterprocessen. Dankzij preventief onderhoud zullen de daarmee gekoppelde kwaliteitsverbeteringen, zorgen voor een hoger rendement en optimalere werking van uw installaties en processen. Of het nu gaat om: luchtfiltratie, vloeistoffiltratie, persluchtfilters, hydrauliekfilters, waterfilters, oliefilters, brandstoffilters, Hepa filters, aktief koolfilters, paneelfilters, kaarsen filters, zakkenfilters of andere toepassingen.

Filter -Technics is in deze materie uw gespecialiseerde partner.

Wij stellen u een concept voor in 4 stappen:

  1. Inventarisatie
  2. Analyse
  3. Selectie
  4. Informatie

Over Filter-Technics

Inventarisatie

Inventarisatie

Wij bieden u vrijblijvend een overzichtelijke filterstudie aan, waarbij alle machines worden ontleed inzake specificaties van filters. We controleren tegelijkertijd ook de randapparatuur zoals bv. de indicatoren en beluchtingsfilters.

Analyse

Analyse

We analyseren de olie, het water of de lucht. Met deze informatie kunnen we de correcte werking van de installaties nakijken.

Selectie

Selectie

Meer dan 3000 vervangingselementen hebben we beschikbaar om machines te voorzien van de juiste filter.

Informatie

Informatie

De informatie bekomen uit de studies wordt verwerkt. Een overzichtslijst met machinepark, type machines, locaties, toepassing, filters, filtermedia, fijnheid, referentie en prijs laat de klant toe op een eenvoudige wijze de juiste filter te bestellen.

 

Filterstudie

Filterstudie

Olieanalyse

Olieanalyse

Filterselectie

Filterselectie

Feedback

Feedback

Wil u meer weten over onze manier van werken? Contacteer ons vrijblijvend en wij helpen u graag verder.

Contact