Producten

Timeband

TimeBand is een unieke end-of-life-indicator welke kleur indicatie gebruikt om verloop van tijd aan te geven. De etiketten van TimeBand kunnen om het even wat monitoren van een paar minuten tot twaalf maanden. Regelmatige vervanging van filters is essentieel om de goede werking te garanderen.

Meestal worden filters bewaakt met een verschildrukindicator, dit is de beste manier om te weten wanneer een filter moet vervangen worden. Maar indien dit niet gaat dan verstrekt de Timeband een makkelijk te gebruiken, betrouwbare en gebruikersvriendelijke tijdsindicatie wanneer een filter moet vervangen worden!

Bij gebruik van deze speciaal TimeBand kaart, activeren eindgebruikers de strip op het moment van installatie. De verstreken tijd toont klanten wanneer het tijdstip voor het bedrijf kritisch onderhoud of het moment om een element te veranderen is aangebroken. TimeBand bestaat in een 3 en 6 maanden en een standaard 1 jaar indicator.

Deze indicator is ideaal voor elke filter of dienst die vraagt om een jaarlijks onderhoud en niet beschikt over een differentieel-indicator.

Producten

Activatie

Activatie

De activatie van de Timeband gebeurt door onderaan een pastille in te duwen.

Indicatie

Hiernaast is duidelijk te zien dat deze Timeband een maand geleden werd geactiveerd.

Download Brochure Timeband

Download Brochure Timeband

Foto's