LogoFiltertechnics
Dé specialist voor alle industriële filters

Sinds 1992 helpen en ondersteunen wij onze klanten met het op punt te stellen van hun totale filtratie noden. Wij zijn een one-stop supplier voor al uw filtratieproducten.

 

Het volledige service- en logistiekconcept dat Filter-Technics aanbiedt aan zijn klanten heeft grote voordelen: Total Filtration Management reduceert de totale kosten (total cost of ownership), vereenvoudigt het inkoopproces en zorgt ervoor dat uw filtratie- en zuiveringsinstallaties optimaal onderhouden worden en up-to-date zijn voor wat betreft techniek en regelgeving.

Onze kernwoorden zijn beschermen, verbeteren en verlengen. 

Onze uitgebreide know-how op gebied van filtertechnieken passen we toe op de filterprocessen binnen uw bedrijf. We bespreken, analyseren en optimaliseren daar waar nodig. De daarmee gekoppelde kwaliteitsverbeteringen, zorgen voor een hoger rendement en optimale werking van uw installaties en processen. Of het nu gaat om: luchtfiltratie, vloeistoffiltratie, persluchtfilters, hydrauliekfilters, waterfilters, oliefilters, brandstoffilters, Hepa filters, aktief koolfilters, paneelfilters, kaarsen filters, zakkenfilters etc. 

 

 

Filter-Technics is in deze materie uw gespecialiseerde partner. 

De filtreersystemen, vervangingsonderdelen en accessoires die wij leveren, zijn kwalitatieve producten. In de loop der jaren hebben wij een zeer uitgebreid gamma van industriële filters opgebouwd, producten die hun degelijkheid elke dag opnieuw in de praktijk bewijzen. 

 

Wij zijn de officiële partners voor onder andere AAF, Amazon, Altair, Baldwin, Deltrian, Donaldson, Eaton, Fleetguard, Filtrec, Internormen, Losma, Mann, Parker, Plenty, R+B etc. 

 

Hebt u problemen met filtratie in het algemeen of heeft u een zeer specifieke vraag of toepassing? Zoekt u deskundig advies? Aarzel dan niet ons te contacteren. Onze specialisten zoeken samen met u en geheel vrijblijvend naar de meest geschikte en voordeligste oplossing voor uw probleem. Kosteloos deskundig advies dat is het begin van onze service. 

 

Het Filter-Technics team 

Catalogus
Onze catalogus biedt een compleet overzicht van alle producten die we aanbieden.
Heeft u een specifieke vraag waar u niet meteen het antwoord op vindt?
Aarzel niet om ons te contacteren.