LogoFiltertechnics

Nieuws

VOKA MAGAZINE: ‘Met onze knowhow maken we het verschil.’

In industriële middens staan oplossingen van Belgische oorsprong garant voor kwaliteit, zo merkt ook Filter-Technics. Het verklaart meteen waarom deze Zwijndrechtse specialist in industriële filtratie sterk internationaal actief is, vooral dan in het oostelijk deel van Europa. ‘Kennis is ons belangrijkste exportproduct. Vooral in die regio wordt dat nog sterk gewaardeerd’, merkt zaakvoerder Bart Smets. 

 

Door Jan Van de Poel | fotografie Stefaan Van Hul

Handelsmissie 2018 - #BezoekenAlmatyAstana

Op 5 en 6 december had ambassadeur Alexis de Crombrugghe een ontmoeting met de burgemeesters van Almaty, de heer Bauyrzhan Baibek en Astana, de heer Bakhyt Sultanov, om het Filter Technics bedrijf van Mr. Bart Smets , gespecialiseerd in filteroplossingen, te introduceren om vervuiling in beide steden te bestrijden.

"IK BEN GEEN HULPVERLENER, IK BEN EEN VRIEND."

19 november 2020

 

Het is vandaag Dag van de Ondernemer! Bart Smets is leidinggevende bij Filter-Technics, een bedrijf dat filters maakt en verkoopt. Bart is niet alleen een ondernemer in hart en nieren. Hij is ook een buddy bij Baanbrekers – een werking van Formaat die jongeren één op één begeleidt naar een job of opleiding en zo de kloof tussen jongeren en werk verkleint. Baanbrekers sprak met Bart en vroegen hem naar zijn ervaring en motivatie. 

 

 

CO2-meter verplicht in uw zaak.

Bent u eigenaar van een horecazaak, fitnesscentrum, feestzaal of sportruimte? Bestel dan nu uw CO2-meter.
Vanaf nu is het immers verplicht om in uw zaak een goed zichtbare CO2-monitor te installeren. Zo kunnen klanten of bezoekers zelf controleren of de luchtkwaliteit binnen in orde is.