LogoFiltertechnics

Preventief onderhoud

Filter-Technics helpt en ondersteunt haar klanten met het op punt stellen van hun filterprocessen. Dankzij preventief onderhoud zullen de daarmee gekoppelde kwaliteitsverbeteringen, zorgen voor een hoger rendement en optimalere werking van uw installaties en processen.

 

Of het nu gaat om: luchtfiltratie, vloeistoffiltratie, persluchtfilters, hydrauliekfilters, waterfilters, oliefilters, brandstoffilters, Hepa filters, aktief koolfilters, paneelfilters, kaarsen filters, zakkenfilters of andere toepassingen.

 

Filter-Technics is in deze materie uw gespecialiseerde partner.

 

Wij stellen u een concept voor in 5 stappen:

  1. Inventarisatie
  2. Analyse
  3. Extra filtratie
  4. Selectie
  5. Informatie

 

Inventarisatie

Wij bieden u vrijblijvend een overzichtelijke filterstudie aan, waarbij alle machines worden ontleed inzake specificaties van filters. We controleren tegelijkertijd ook de randapparatuur zoals bv. de indicatoren en beluchtingsfilters.

Analyse

We analyseren de olie, het water of de lucht. Met deze informatie kunnen we de goede werking van de installaties nakijken.

Extra filtratie

Indien na analyse blijkt dat de bestaande filtratie niet voldoende is, kan er een extra filtratie uitgevoerd worden. Dit kan in de vorm van een by-pass filter die gemonteerd wordt op de machine of een autonome mobiele unit met een eigen pomp.

Selectie

Meer dan 3.000 vervangingselementen hebben we beschikbaar om machines te voorzien van de juiste filter.

Informatie

De informatie bekomen uit de studies wordt verwerkt in tabellen.